scroll

Fibre Mood
een betere shopervaring

Klant

Fibre Mood

Onze skills

Prestashop Development
SEO

Naadloze integratie,
betere shopervaring

De online webshop is het kloppende hart van Fibre Mood. Daarom zetten we vooral in op de verbetering van de online winkelervaring. Ten eerste ontwikkelden we een PoD-module (print on demand). Dankzij die module kunnen klanten hun gewenste patronen kiezen, de juiste maten ingeven en meteen betalen en afdrukken. Een primeur voor Fibre Mood die de verkoop van hun patronen heel wat makkelijker maakt.

Daarnaast namen we de webshop onder handen (via PrestaShop Development) om het verkoopproces langs beide kanten te stroomlijnen.


Het resultaat? Een betere integratie van de webshop met Facebook, Pinterest en Instagram, een vlotte shopervaring én verbeterde vindbaarheid.

Web development op de groei

OPTIMALISEREN VAN HET PLATFORM

Dankzij die ingrepen is Fibre Mood beter uitgerust om hun internationele klanten een professionele en vlotte ervaring te bieden. Ze hebben nu de mogelijkheid om hun platform verder te optimaliseren en nieuwe markten te betreden. Dankzij de samenwerking met ALDRIN is Fibremood nu beter uitgerust om hun klanten een unieke en professionele ervaring te bieden, zowel online als offline.

Web development op de groei

Pasklare support en voortdurende verbetering van het platform

Van ‘maatwerk’ kent Fibre Mood alles. Gelukkig vinden ze exact dat bij ALDRIN. Stuit Fibre Mood op een probleem? Dan krijgen ze snel een pasklaar antwoord van onze supportmedewerkers. Dit helpt Fibre Mood om hun online platform voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van hun klanten en community. ALDRIN heeft zo een belangrijke rol gespeeld bij het succes van Fibre Mood.