scroll

Eenvoud én visuele impact?
Wij combineerden het voor Jade Synergies

Jade Synergies

Klant

Jade Synergies

Onze skills

Branding
Design
Development
SEO
API-Connecties

Eenvoud én visuele impact?
Wij combineerden het voor Jade Synergies

Jade Synergies, een dochteronderneming van vastgoedbedrijf Quares, is een voorloper op de markt van groene energie. Het bedrijf treedt op als financierende partij voor andere ondernemingen die investeren in duurzaamheid. Een missie die nobel, maar ook complex is. Wij ontwikkelden een website die hun missie en visie duidelijk communiceren. Het resultaat? Een digitale identiteit die Jade Synergies als gegoten zit.

“Leveren jullie dan zonnepanelen?” Die vraag wou Jade Synergies liever niet meer krijgen. Geen eenvoudige opdracht, want het bedrijf biedt een complex geheel van diensten. Die info moesten we op een eenvoudige manier presenteren. Het liefst op een website die er ook nog eens goed uitziet. Het totaalplaatje dus, waarbij vorm en inhoud elkaar versterken. 

Synergie van vorm en inhoud

We tekenden eerst een volledig nieuwe websitestructuur uit om duidelijkheid te scheppen in het dienstenaanbod van Jade Synergies. Wat zijn de financieringsmogelijkheden? En in welke energieoplossingen kan je als bedrijf eigenlijk investeren? Op die vragen krijgt de websitebezoeker nu een duidelijk antwoord. 

Daarnaast schaafden we ook de huisstijl van Jade Synergies bij, zodat die naadloos zou aansluiten op hun kernwaarden innovatie en duurzaamheid. Die huisstijl trokken we vervolgens door naar hun website. Met nieuwe iconen en subtiele animaties creërden we niet alleen een harmonisch geheel, maar maakten we de website ook toegankelijker.

afbeelding 1

Intuïtief en aanpasbaar

Naast informeren willen we websitebezoekers ook overtuigen om contact op te nemen. Daarom integreerden we een intuïtief contactformulier en duidelijke call to actions. Zo verlagen we de drempel voor geïnteresseerden om te telefoneren of te mailen. Handig! 

Een website is bovendien altijd een work in progress, dus zorgden we ervoor dat Jade Synergies ook zelf aan de slag kan met de website. Via de CMS kunnen ze tekst aanpassen, info toevoegen en zelfs volledige landingspagina’s aanmaken.

afbeelding 2

Gedeelde trots

Het resultaat? Een heldere en aangename website die impact maakt, zonder te overdonderen. We zijn trots op ons werk, maar ook (en vooral) op de samenwerking met deze duurzame onderneming. De directeur van Jade Synergies, deelt dit gevoel: "We zijn heel tevreden met het resultaat en met de samenwerking."

Onze vernieuwde website en opgefriste huisstijl overtreffen de verwachtingen. Aldrin heeft met succes onze kernwaarden en visie overgebracht naar het digitale landschap.

, Directeur van Jade Synergies