scroll

Een droomwebsite voor
REVES VASTGOED

Reves Vastgoed

KLANT

Reves Vastgoed

ONZE SKILLS

Rebranding
Print
Webdesign
Development
SEO
Social media

Hoe maak je duidelijk
dat je als vastgoedmakelaar
uitblinkt in klantenservice?

Samen met REVES VASTGOED gingen we die uitdaging aan. Het resultaat is een nieuwe huisstijl en website die er boenk op zitten.

De vastgoedmarkt is bikkelhard, maar REVES VASTGOED focust op de essentie: de vastgoeddroom van hun klanten waarmaken. Die mensgerichte aanpak werkt, want het vastgoedbedrijf heeft een heel tevreden klantenbestand opgebouwd.  Aan ons om de succesformule van REVES VASTGOED te vertalen in een nieuwe branding en website.

De kers op de taart van de rebranding?
Het nieuwe logo

Het nieuwe logo bestaat uit 2 R-tekens, een knipoog naar de twee oprichters van het vastgoedkantoor. Het donkerblauw-gouden kleurenpallet en het speelse lettertype stralen klasse uit, maar hebben tegelijk ook een speelse en persoonlijke touch.

De offline experience, maar dan online

Wie het kantoor van REVES VASTGOED binnenstapt, voelt zich meteen op zijn gemak. Dat gevoel wilden we ook doortrekken naar de website. Daarom kozen we voor warme kleuren en subtiele animaties. Maar ook voor optimaal surfgemak, met een handige filterfunctie bijvoorbeeld. Die details lijken klein, maar tellen op tot een aangename website-ervaring. En die positieve indruk blijft hangen.

afbeelding 1