scroll

Een beestige website
binnen budget

Catsit

KLANT

Catsit

ONZE EXPERTISE

Wordpress
Development
SEO

THE CATSIT: een beestige website binnen budget

“Maar wie let er dan op de kat?” Met The Catsit biedt Nathan Vankerkhove het antwoord op die veelgestelde vraag. Dankzij zijn dierenoppasservice slapen afwezige baasjes uit Gent en omstreken op hun twee oren. Nathan droomde van een website die zijn service perfect weerspiegelt: professioneel, verzorgd en gericht op het welzijn van huisdieren. Wij bouwden die website, binnen het budget van zijn eenmanszaak.

Niet van nul

We begonnen niet van een blanco pagina, maar selecteerden eerst een bestaande WordPress-template voor de basisstructuur. Daarna gaven onze web wizards die template een make-over: opgemaakte foto’s, de juiste merkkleuren, subtiele animaties bij het scrollen … Met die aanpak gaven we de website van The Catsit een mooie, professionele uitstraling.

afbeelding 1

En verder?

De nieuwe The Catsit-website vinkt alle hokjes van Nathans checklist af: visueel aantrekkelijk, makkelijk navigeerbaar en betaalbaar. En dat zonder buiten de lijntjes van het budget te kleuren.

Missie volbracht? Niet helemaal! Ook na de launch heeft een website regelmatig onderhoud nodig, zoals het installeren van nieuwe beveiligingsupdates. Wij nemen dat onderhoud voor onze rekening. Zo blijft de website in topconditie en kan Nathan zich concentreren op waar het echt om gaat: huisdieren de beste zorg geven.

 

En verder?

Onze nieuwe website is alles waar we op hoopten en meer. Aldrin heeft ons een betaalbare, op maat gemaakte oplossing geboden en blijft ons ondersteunen met uitstekende onderhoudsdiensten. We zijn enorm dankbaar voor hun inzet en expertise.

Nathan Vankerkhove, eigenaar en bezieler van The Catsit

Online schitteren

Van eenmanszaak tot multinational: wat je budget ook is, er zijn altijd mogelijkheden om online te schitteren. Daar is The Catsit een perfect voorbeeld van. Vertel ons jouw verhaal en zet de eerste stap naar je droomwebsite!

Bezoek de website
afbeelding 1